Deniz Seki, Avukatlarına ve Yakınlarına Sarılarak Ağladı - Son Dakika
Güncel

Deniz Seki, Avukatlarına ve Yakınlarına Sarılarak Ağladı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaklaşık yarım saat bekletildiği adliye karakolundaki işlemlerinin ardından infaz savcılığına çıkarıldı.

16.11.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaklaşık yarım saat bekletildiği adliye karakolundaki işlemlerinin ardından infaz savcılığına çıkarıldı. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Seki, avukatlarına ve yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şarkıcı Deniz Seki, dün akşam İstanbul Büyükçekmece'de bir villada yakalandı. Gözaltına alınan Seki, geceyi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde geçirdi. Deniz Seki, sabah saatlerinde elleri kelepçeli halde Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi'ne getirildi. Seki, buradaki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Seki, adliye karakolunda yaklaşık yarım saat bekledi. Seki, beklediği sırada avukatlarına ve bir yakınına sarılarak ağladı. Seki'ye çay ve tost ikram edildi. Çayı içip tostu yemeyen Seki, daha sonra polis ve güvenlik görevlileri eşliğinde 1. kattaki infaz savcılığına çıkartıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Seki, Avukatlarına ve Yakınlarına Sarılarak Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement