Denizbank'tan Tarımın Gelişimi İçin Üreticilere Destek - Son Dakika
Güncel

Denizbank'tan Tarımın Gelişimi İçin Üreticilere Destek

Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı bölümünü kurarak bu alana daha fazla yoğunlaşma imkanı bulan DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin her yerinde bulunan tarım şubeleri, tarıma gönül vermiş yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre finansal destek sağlıyor.

13.05.2015 11:25

Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı bölümünü kurarak bu alana daha fazla yoğunlaşma imkanı bulan DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin her yerinde bulunan tarım şubeleri, tarıma gönül vermiş yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre finansal destek sağlıyor.

Banka açıklamasına göre, her çiftçinin ihtiyacına özel kredi imkanı sağlayan DenizBank'ın sunduğu yenilikçi ürünler arasında; "SMS Kredi", "Köysel Dönüşüm Kredisi", "Pulluk Mibzer Kredisi", "Düğün Dernek Kredisi", "Tadilat/ Modernizasyon Kredisi", "Organik Ürün Kredisi", "İyi Tarım Uygulamaları Kredisi" ve "Sözleşmeli Üretim Kredisi" gibi ürünler bulunuyor.

DenizBank ayrıca çiftçiler günü haftasına özel traktör kampanyası da düzenliyor. Yeni kampanya kapsamında çiftçiler, yüzde 0,99 faiz oranı ve dosya masrafsız kredi imkanından faydalanarak traktör sahibi olabiliyor.

- "Kredi büyüklüğümüz ise 5 milyar TL'ye yaklaştı"

Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Türk çiftçilerinin anlamlı gününü kutlayan DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, şunları kaydetti:

"DenizBank olarak faaliyetlerimiz ve tarım sektöründe gerçekleştirdiğimiz ilklerle her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarım alanında müşteri sayımız bugün 1 milyonu, Üretici Kartımız yarım milyonu aştı, kredi büyüklüğümüz ise 5 milyar TL'ye yaklaştı. DenizBank'ı bu önemli konuma taşıyan tüm üreticilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

Biz tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafı ile de ilgileniyoruz. Üreticilerimizin sosyal hayatlarına değer katmak için çeşitli bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bu kapsamda T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız iş birliğinde Türkiye'nin en geniş kapsamlı eğitim seferberliğini hayata geçirerek 5,000 köye 500,000 adet tarımsal içerikli kitap ulaştırdık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimizle aynı dili konuşmak, aynı yöne bakmak vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizbank'tan Tarımın Gelişimi İçin Üreticilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement