Denizli MHP'de 15 İlçe Başkanından Teşkilat Kapatmaya Tepki - Son Dakika
Güncel

Denizli MHP'de 15 İlçe Başkanından Teşkilat Kapatmaya Tepki

Denizli MHP\'de 15 İlçe Başkanından Teşkilat Kapatmaya Tepki

Denizli'deki 15 MHP İlçe Başkanı yaptıkları ortak açıklamada, il yönetiminin görevden alınması ve hiçbir ilçe başkanının görüşü alınmadan yeni il başkanının atanmasına tepki gösterdi.

24.02.2016 12:39

Denizli'deki 15 MHP İlçe Başkanı yaptıkları ortak açıklamada, il yönetiminin görevden alınması ve hiçbir ilçe başkanının görüşü alınmadan yeni il başkanının atanmasına tepki gösterdi.

Denizli MHP'de geçen hafta Genel Merkez tarafından İl Başkanı Yasin Öztürk ve İl Yönetimi görevden alınmış, hafta sonunda da İl Başkanlığı'na Cafer Birtürk getirilmişti. Karar sonrası Denizli'deki 15 MHP ilçe başkanı biraraya gelerek ortak deklerasyon yayınladı. İlçe başkanları Sebahattin Sökmen (Acıpayam), Bayram Gümüş (Çivril), Ramazan Ayaydın (Babadağ), Bekir Dağ (Baklan), Kemal Karaman (Bekilli), Mehmet Tuğrul (Buldan), Meral Kocaman (Bozkurt), Sezai Arıkan (Honaz), Adil Kaçar (Beyağaç), Mehmet Avari (Serinhisar), Günay Dikici (Güney), İbrahim Davulcu (Tavas), Beyti Hınş (Kale), Fatih Coşkun (Merkezefendi) ile Hasan Akgün'ün (Pamukkale) imzasını taşıyan deklerasyonda İl Teşkilatı'nın kapatılmasına tepki gösterildi.

TASVİP ETMİYORUZ

Çal, Sarayköy, Çameli ve Çardak ilçe başkanlarının imza atmadığı deklarasyonda, "47 yıllık ülkücü hareketin Denizli özelinde daha önce görülmemiş bir şekilde il teşkilatının kapatılması ve hiçbir ilçe başkanımızın görüşü alınmadan yeni il başkanımızın atanması tarafımızdan tasvip edilmemiştir. Bu bildiri ne görevden alınan il başkanının, ne de yeni atanan il başkanının şahsı ile ilgili değildir. Bu bildiride imzası bulunan tüm ilçe başkanları görevlerinin başında, MHP'nin emrindedir" ifadeleri kullanıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli MHP'de 15 İlçe Başkanından Teşkilat Kapatmaya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement