Derebahçe Sosyal Tesisleri'ne Görkemli Temel Atma - Son Dakika
Yerel

Derebahçe Sosyal Tesisleri'ne Görkemli Temel Atma

Derebahçe Sosyal Tesisleri\'ne Görkemli Temel Atma

İlkadım Belediyesi’nin 6 bin m2’lik alana inşa edeceği ‘Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin temel atma töreni görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

18.08.2015 20:35

İlkadım Belediyesi'nin 6 bin m2'lik alana inşa edeceği 'Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi Derebahçe Mahallesi'nde 6 bin m2'lik bir alana inşa edeceği, içinde düğün salonları, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunacağı 'Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni düzenlendi.

"KENDİNİ YENİLEYEN BİR İLKADIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Temel atma töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "2015 yılını yatırım yılı ilan ettik. Projeler sırasıyla hayat buluyor. Derebahçe Sosyal Tesisi; 6 dönümlük alan içerisinde toplam 4 bin 175 metrekarelik bir alana inşa edeceğimiz, içerisinde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark, dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanların bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizin temelini atarak ilçemiz için çok önemli bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. 'Önce insan' diyerek, 'Her adımda İlkadım' sloganıyla ilçemizde yaşayan herkesin huzur ve mutluluk duyacağı, eğitimde, sporda, kültürde, sanatta, turizmde öncü, gelişen ve kendini yenileyen bir İlkadım için çalışıyoruz" dedi.

"BU SIKINTILI GÜNLERDE GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLAYACAK BİR PROJE"

Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İçinde bulunduğumuz günlerde ülkemizin Doğu ve Güneydoğu bölgesinden sıkıntılı haberler alıyoruz. Bu sıkıntılı günlerde geleceğe umutla bakma yönünde duyguyu da ateşleyen bir güzel yatırımın temel atma töreninde birlikte olduğumuz için hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BU TESİS İNŞALLAH VATANDAŞLARIN İHTİYACINI KARŞILAR"

Çok amaçlı bu tesisin halkın ihtiyaçlarını karşılamada önemli olduğunu belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Bu tesis öncelikle Derebahçe halkına, daha sonra İlkadım ilçesine ve Samsun'a hayırlı olsun. Bu tesis inşallah en kısa zamanda biter. Bu ilçenin, bu mahallenin ve çevrenin bütün ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olur" şeklinde konuştu.

Törende ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt da açılış konuşmasında bu tesisin tüm Samsunlulara hayırlı olmasını diledi.

3 Nisan 2016 tarihinde hizmete açılması planlanan tesisin temel atma törenine ayrıca, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Alaçam Belediye Başkanı Hadi uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Müftüsü Yahya Polat, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Türkiye Şoförler Odası Başkanı Fevzi Apaydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derebahçe Sosyal Tesisleri'ne Görkemli Temel Atma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement