Dereceye Giren Güreşçiler, Kaymakam Karahan'ı Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

Dereceye Giren Güreşçiler, Kaymakam Karahan'ı Ziyaret Ettiler

Dereceye Giren Güreşçiler, Kaymakam Karahan\'ı Ziyaret Ettiler

Antalya’da düzenlenen 17. Uluslararası Zafer Turnuvası'nda ikinci ve üçüncü olan Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan’ı makamında ziyaret ettiler.

15.04.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da düzenlenen 17. Uluslararası Zafer Turnuvası'nda ikinci ve üçüncü olan Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan'ı makamında ziyaret ettiler.

Güreş Eğitim Merkezi güreş hocaları ile birlikte Kaymakam Erkan Karahan'ı ziyaret eden Cihan Urhan, Tuğba Kılıç, Talha Kılıç ve Murat Demir, müsabakalarda aldıkları madalyaları Kaymakam Erkan Karahan'a hediye ettiler. Antalya'da düzenlenen 17. Uluslararası Zafer Turnuvası'nda 42 kiloda güreşen Cihan Urhan Türkiye ikincisi, 76 kiloda güreşen Talha Kılıç Türkiye ikincisi, 70 kiloda güreşen Tuğba Kılıç Türkiye üçüncüsü, Murat Demir Türkiye üçüncüsü oldu.

Kaymakam Karahan, gençlerin başarılarıyla gurur duyduğunu belirterek, "Ata sporumuz olan güreşi bundan sonra da destekleyeceğiz. Gençlerden hafta sonu Azerbaycan'da düzenlenecek turnuvada ve 21 Nisan'da Bulgaristan'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluklar bekliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceye Giren Güreşçiler, Kaymakam Karahan'ı Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement