Destici Eskişehir'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Destici Eskişehir'e Geliyor

Destici Eskişehir\'e Geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, parti kongresine katılmak üzere Eskişehir'e geleceği açıklandı.

19.07.2013 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, parti kongresine katılmak üzere Eskişehir'e geleceği açıklandı.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen BBP İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, 21 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olan BBP Eskişehir 7. Olağan İl Kongresi ve akabindeki geleneksel iftarın, Genel Baskan Mustafa Destici'nin katılımlarıyla Tülomsaş - Demirspor bahçesinde gerçekleşeceğini belirtti. Görev almak isteyen arkadaşlarının geçtiğimiz günlerde adaylıklarını açıklayarak taleplerini ortaya koyduğunu ifade eden Akdoğan "Eskişehir ve hemşehrilerim için bu zamana kadar gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetleri pazar gününden itibaren de yeni seçilen arkadaşlarım aynı özveri ile gerçekleştireceklerdir bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Büyük Birlik Partisi kurulduğundan bu yana hep halka hizmeti Hak'ka hizmet olarak benimsemiş, doğru ve dik duruşu ile milletin yanında olmuştur. İzlemiş olduğu muhalefet tarzı ile hep doğru kimden gelirse yanında olmuş, yanlışı da düzelterek yoluna devam etmiştir. Siyasi hayatımıza bizler, kurucu liderimiz Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile başlamış, şahadetten sonra yine onurlu ve dik duruşu ile Yalçın Topçu gibi sözünün arkasında duran bir lidere de eşlik etmişizdir. Bugün gelinen noktada Genel Başkanımız olan Mustafa Destici ile yolumuza devam ediyoruz. Eskişehir teşkilatları olarak bizlerin övünç kaynağı Genel Başkanımızın da hemşehrilerimiz arasından olması ve Eskişehir'e hizmet noktasında daha çok avantajlı bir pozisyonda bulunmamızdır" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Destici Eskişehir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement