Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 10. Gün - Son Dakika
Güncel

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 10. Gün

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 10. Gün

Demokrasi Nöbetinde Develi 10'nuncu günde de meydanlarda tek yürek oldu.

25.07.2016 17:02  Güncelleme: 17:04

Merkez cami imamı Erol İkitepe'nin Kuran-ı Kerim tilaeveti ile başlayan programda tek yürek sloganı ile develi meydanlarını dolduran Develi halkına hitap eden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar '' Reisimiz meydanlara çıkın dedi bugün 10'nuncu gündeyiz. İlk günden beri bu meydanları boş bırakmıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Bu hainler o kadar ince planlar yapmış ki ancak Cenab-ı Allah hesaplarını bozabilirdi. Durmak yok nöbete devam'' dedi.

Develi Kaymakamı Murat Duru '' ilk günkü aşkla Demokrasi nöbetini tutan aziz develinin güzel insanları hemşerilerim. Bu hainler 79 milyonun huzurunu kaçırmışlardır. Bu fedakârlığı gösteren büyük Türk milletinin parçası olan değerli sevgili Develi hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yeni Akit gazetesi yazarı Hacı Yakışıklı ''Sadece başkomutanımızın emriyle burada olan herkese selam olsun. O bombaları oraya yerleştirenlerim kim olduğunu millet olarak çok iyi gördük. Bu meydanlarda biz olduğumuz sürece onların vatanı yok. İslam ümmetinin kalesi olan bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Başkomutanım nöbetimin 10'nuncu gününde Vukuatım yoktur komutanım'' dedi.

15 Temmuz gecesi Ankara'da külliye yakınlarında yaralanan Develili hemşerimiz Aydın Kara'' Bizlere ateş eden hainlere biz ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz. Ya sen ne olacaksın?" dedikten sonra Devlet erkanının da Çanakkale ruhunu tekrar yaşattığı için kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti. Programda Naz Hazırcı ve Dilber Naz Polat İstiklal Marşını okurken Ahmet Seyhan ise Ey Sevgili şiirini seslendirdi. Şahap Canlıca yönetiminde Ahmet Yıldız ve Şeyma Şahin İlahi ve marşlar söyledi. Program Akşemsettin cami müezzini Mustafa Ayhan Aziz şehitler, gaziler ve memleketin bekası için dua etmesiyle sona erdi. Programın akabinde Develi Belediyesi'nin çorba ve çay ikramlarıyla Develililer yine sabah saatlerine kadar nöbet yerlerini terk etmediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 10. Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement