Devlet Bahçeli'nin Yayınladığı Fotoğrafta Dikkat Çeken Detay - Son Dakika
Güncel

Devlet Bahçeli'nin Yayınladığı Fotoğrafta Dikkat Çeken Detay

MHP lideri Bahçeli'nin yayınladığı fotoğrafta masasının üzerinde Aksiyon dergisi ve Bank Asya ile ilgili bir dosya olması dikkatleri çekti.

08.02.2015 12:41  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki adresinden paylaştığı fotoğrafta ince mesaj verdi. Bahçeli'nin masasının üzerinde Aksiyon dergisi ve Bank Asya ile ilgili bir dosya olması dikkatleri çekti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki adresinden açıklamalarda bulundu. Alışık olunmadığı bir şekilde çalışma odasından da bir fotoğraf paylaştı.

"İNCE MESAJ"

Bahçeli'nin masasının üzerinde Aksiyon Dergisi ile Bank Asya ile ilgili bir dosyanın bulunması özellikle sosyal medyada "ince mesaj" olarak yorumlandı.

"TÜRKİYE, ANKA KUŞU GİBİ KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK"

Bahçeli bu fotoğrafla birlikte bir de yazılı açıklama yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım ve milletimle kucaklaşmak, doğruları haykırmak için daha da bilendim. Umut varsa hayat vardır, hedef varsa, şuur açıksa, iyiye, güzele, hidayete bağlılık tamsa tüm sorunlar yerle yeksan olacaktır. Meraklanmayın, Türkiye; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır" dedi.

Devlet Bahçeli\'nin Yayınladığı Fotoğrafta Dikkat Çeken Detay
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Devlet Bahçeli'nin Yayınladığı Fotoğrafta Dikkat Çeken Detay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • 2023: Yeter mhp yi kapatın emekli olsun çocuk yapsın bunak 42 30 Yanıtla
  • sızıntı var mı?: PüsKEVüt yenir çay ile. . . 62 9 Yanıtla
  • Kozanlı: Ak koyun çobanlarının suyu ısındı!!!!! 23 43 Yanıtla
  • Adıyaman : Ölümüne MHP.... AKP lı hırsızların sonu geliyor.... 27 37 Yanıtla
  • Laz Samsun: Bu ülkede pkk sokağa indimmi karşılarına kim çıkıyo halk ne diyo ÜLKÜCÜLER gelirr dağıtır bunları , ulan biz Canımızı verdik bu yola , partininne zaman adı yolsuzluğa karıştı uyanin artık oylar MHP yr noldu çözüm çözüm dedi ölen şehitler ne olacak boşuna mi gitti onlar ulan yazık be 10 54 Yanıtla
  • hasan: sayın bahçeli hani püskevit gönderecektin yine pakketen makarna çıktı 50 11 Yanıtla
  • adil: ODA DOGUŞTAN PARALELCİ MİŞ, KENDİ TABİATINA İHANET EDEN GRUPLAR BUNLAR, HDP DE EZİLENLERİN PARTİSİ GÜYA ODA PARA LELE BAGLANMIŞ CHP AT BAŞI ZATEN NEDİR BU İHANET ŞEBEKELERİ SEWÇİM YAKLAŞTI HEPSİ YİNE AZDI, BUNLARIN ADETİ SEÇİM ZAMANI GELİYOR, SEÇİM KANAMASI. . . 48 11 Yanıtla
  • Kamil Aktütün: Devletin başına devlet gelecek... 17 40 Yanıtla
  • T.A.K. HACK TIM: PUSKEVIT Mİ. BISKEVIT Mİ 44 12 Yanıtla
  • HAYALİ: BANK ASYA'NIN 122 HAYALİ HİSSEDARLAR KİM. BİLENİNİZ VARMI? BUNLAR İSRAİL'E ÇALIŞAN HİSSEDARLARDIR. 44 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement