Devlet Güvencesi Fenerbahçe'nin Tavrını Değiştirebilir - Son Dakika
Spor

Devlet Güvencesi Fenerbahçe'nin Tavrını Değiştirebilir

Devlet Güvencesi Fenerbahçe\'nin Tavrını Değiştirebilir

"Failler bulunana kadar karşılaşmalara çıkmayacağız" açıklamasını yapan Fenerbahçe, devletin verdiği güvence ve destek üzerine kararını gözden geçirme kararı aldı.

13.04.2015 07:58

Rize deplasmanı dönüşünde Fenerbahçe'yi taşıyan otobüse Sürmene'de yapılan silahlı saldırı sonrası "Olayın failleri bulunana kadar maçlara çıkmayacağız" açıklaması yapmıştı. Bu açıklama sonrası iki kişi gözaltına alınmasına rağmen serbest bırakıldı ve failler konusunda şu ana kadar bir gelişme yaşanmadı.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile maçı olan Fenerbahçe'nin kesin tavrı yarın yapılacak yönetim toplantısında belli olacak. Yöneticiler, yarın öğle saatlerinde toplanıp kararı gözden geçirecek. Yönetimin özellikle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya gösterdiği hassasiyet ve devlet güvencesi nedeniyle bu kararı rafa kaldırabileceği gelen haberler arasında.

Karar, 'maçlara çıkma' yönünde olursa Fenerbahçe, Kadıköy'de Perşembe Mersin, Pazartesi ise Bursaspor ile karşılaşacak.

Saldırı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu, Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu, olay aydınlatılana kadar maçlara çıkma niyetinde olmadıklarını açıklamışlardı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Devlet Güvencesi Fenerbahçe'nin Tavrını Değiştirebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • veli: Mecbur cikacak maclara 4 yildizi almak isterse 0 0 Yanıtla

Advertisement