Devrek'te Demokrasi Nöbetine Öğretmenlerden Türkülü, Şiirli Destek - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Demokrasi Nöbetine Öğretmenlerden Türkülü, Şiirli Destek

Devrek\'te Demokrasi Nöbetine Öğretmenlerden Türkülü, Şiirli Destek

Devrek’te Demokrasi nöbetine Devrekli öğretmenler türkü ve şiirli destek verdilerZonguldak’ın Devrek ilçesinde ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek vatanın bölünmezliğini bir kez daha ön plana çıkardılar.

10.08.2016 10:05

Devrek'te Demokrasi nöbetine Devrekli öğretmenler türkü ve şiirli destek verdiler

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek vatanın bölünmezliğini bir kez daha ön plana çıkardılar. Kaymakamlık ve Belediye tarafından ortaklaşa organize edilen Demokrasi nöbeti etkinlikleri çerçevesinde Müzik Öğretmeni Siyamı Tığ idaresinde ve Devrekli öğretmenler tarafından seslendirilen türkü ile şiirler Devreklilerin ve özellikle de yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşların unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Devrek Cumhuriyet Alanında organize edilen programına; Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Devrek Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu'nun yanı sıra belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum amirleri ile yüzlerce Devrekli katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Demokrasi Nöbetine Öğretmenlerden Türkülü, Şiirli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement