Dha Selçuk Muhabiri Veysel Erol Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Dha Selçuk Muhabiri Veysel Erol Toprağa Verildi

Dha Selçuk Muhabiri Veysel Erol Toprağa Verildi

İZMİR (İHA) – İzmir’de endoskopi sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) Selçuk Muhabiri Veysel Erol, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

02.07.2014 23:16

İZMİR (İHA) – İzmir'de endoskopi sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) Selçuk Muhabiri Veysel Erol, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mide rahatsızlığından dolayı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören DHA Selçuk Muhabiri Veysel Erol (64), midesine yapılan endoskopi sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Olayın doktor hatası ve ihmalsizlikten meydana geldiğini iddia eden Erol'un üç çocuğu ve eşi Bahar Erol, savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Uzun yıllar gazetecilik yapan emekli öğretmen Veysel Erol'un cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Selçuk ilçesindeki Tahsinağa Camii'ne getirildi. Cenaze törenine Erol'un eşi, çocukları ve yakınları başta olmak üzere Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediyesi eski Başkanı H. Vefa Ülgür, belediye başkan yardımcıları, AK Parti, CHP ve MHP Belediye Meclis üyeleri, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları, DHA Bölge Temsilcisi İlyas Özgüven, Kuşadası ve Selçuk'tan gazeteci ve muhabirler ile çok sayıda seveni katıldı. Erol, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Selçuk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Birlikte yürüyerek gittikleri hastaneden eşinin ölüsünü çıkarmanın kendisine büyük bir acı verdiğini belirten ve doktorların ölüm kağıdına kalp krizi yazmalarına tepki gösteren Bahar Erol, "Eşimin tüm tahlilleri yapıldı, hatta kalp grafiği bile çok iyi çıktı. Hiçbir sorun yoktu. Ameliyathaneye girmeden önce birlikte konuştuk, sohbet ettik. Ters giden hiçbir şey yoktu. Endoskopi uygulamasında ne yaptılarsa fenalaştı ve eşim ellerimde göz göre göre hayatını kaybetti. Bize bu acıyı yaşatanların cezalandırılmasını diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dha Selçuk Muhabiri Veysel Erol Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement