Dha Yurt Bülteni - 16 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 16

Dha Yurt Bülteni - 16

Hastanede damat dehşeti: 1 ölü, 2 yaralıELAZIĞ'da Ümit Gürgöze, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgöze ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı.

06.12.2016 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastanede damat dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

ELAZIĞ'da Ümit Gürgöze, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgöze ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı. Olayda, Zeynep Demir hayatını kaybederken, Tuba Gürgöze ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Zeynep Demir, yanına oğlu 23 yaşındaki Faruk Demir'i de alarak, hastanede yeni doğum yapan kızı 22 yaşındaki Tuba Gürgöze'yi ziyarete gitti. Burada, Tuba Gürgöze'nin eşi Ümit Gürgöze ile kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürgöze, yanındaki silahını çekip eşi Ümit ile Zeynep ve Faruk Demir'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Zeynep Demir olay yerinde yaşamını yitirdi, yeni doğum yapan Tuba Gürgöze ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan 29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı yaralandı.

Yaralılar, aynı hastanede tedaviye alınırken, hastane polisi Ümit Gürgöze'ye gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Demir'in cesedi, morga kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Şahismail GEZİCİ/ ELAZIĞ,

================================================

Şirvan'daki madenden bir ceset daha çıkarıldı

Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'nde meydana gelen ve şimdiye kadar 12 işçinin cesdinin çıkarıldığı göçükten bu akşam bir işçinin cansız bedeni daha çıkarıldı.

Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'ndeki bir bakır madeninde 17 Kasım tarihinde meydana gelen heyelanda toprak altında 4 işçiden biri olan Nusret Beyazalma'nın da cesedi çıkarıldı. Daha önceki arama ve kurtarma çalışmalarında şimdiye kadar 12 işçinin cansız bedeni çıkarılmıştı.

Heyelan altında kalan 3 işçiyi arama kurtarma çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

Turan KOYUNCU/ SİİRT,

================================================

Belediye başkanının makam aracı domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı

AK Parti Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'nun içinde bulunduğu makam otomobilinin domuz sürüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada Toru ve araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Konya-Ankara karayolunun 50'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Fatma Toru'nun içinde bulunduğu Mustafa Konuş idaresindeki 42 BMB 01 plakalı makam otomobili, mısır tarlasından yola çıkan domuz sürüsüne çarptı. Kontrolden çıkan otomobil refüjü aşarak karşı yöne geçip, şarampole düştü. Kazada başkan Toru ile birlikte sürücü ve yazı işleri personeli İbrahim Yıldız hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başkan Toru ve diğer yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından kontrol amaçlı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası telef olan domuzlar yoldan kaldırılarak yol tekrar araç trafiğine açıldı. Aynı yerde hafif ticarin aracın yine domuz sürüsüne çarpması sonucu 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

-------------------------

Kaza yeri detay

Belediye başkanının makam aracı detay

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK/ KONYA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 16 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement