Didim AK Parti Ev Ev Geziyor - Son Dakika
Yerel

Didim AK Parti Ev Ev Geziyor

Didim AK Parti Ev Ev Geziyor

AK Parti Didim Teşkilatı, seçim çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

28.10.2015 09:29

AK Parti Didim Teşkilatı, seçim çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Gündüz sahada çalışan yönetim kurulu üyeleri, akşam ise ev ev dolaşarak vatandaşlara seçim vaatlerini ve ülke gündemini anlatıyor.

Aydın Didim'de AK Parti İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. Günün 16 saatini seçim çalışmalarına ayıran Yönetim Kurulu Üyeleri, gündüz toplantı ve saha çalışması yaparken, akşam ise İlçe merkezine uzak mahallelerde vatandaşların evine konuk oluyor. Dün gece de seçim çalışmasını sürdüren teşkilat üyeleri, Yalıköy mahallesine giderek ev ev dolaştı. Her akşam tekrarlanan çalışmalara, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Meclis Üyeleri Maşallah Özsubaşı ve Cemal Engil, Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Akkuş, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran katılıyor.

"OYLAR ARTARAK GERİ GELİYOR"

Dün akşam yapılan ev ziyaretlerinde AK Parti Didim İlçe Teşkilatı üyeleri, Adıyamanlı bir ailenin evine konuk oldu. Yalıköy'de oturan aile, kapılarını çalan partilileri evlerine davet ederek çay ve çiğ köfte ikram etti. İlçe Başkanı Cenk Ünlü, doğu kökenli olan aileye, HDP ve çözüm süreci konularında kafalarda oluşabilecek soru işaretlerini aydınlattı. Ünlü, AK Parti olarak tek başına iktidarı hedeflediklerini belirterek " 1 Kasım seçimlerinden çok umutluyuz. 7 Haziran'da Doğu Kökenli ailelerin bir kısmı HDP'ye oy verse de şuan yaptığımız çalışmalarda o ailelerin AK Parti'ye tekrar döndüğünü görüyoruz. İnsanlara tamamen barışçıl lanse edilen malum partinin, barajı aştıktan sonra PKK'ya karşı beklenen refleksi göstermediği ve çözüm sürecini bitiren taraf olması vatandaşın gerçeği bir kez daha görmesini sağladı. AK Parti'nin oyları daha da artarak geri geliyor. Parti olarak biz de sıkıntılarımızı bu süre zarfında gözden geçirdik. Biz tüm halkı kucaklıyoruz. Elimizden geldiği kadar daha çok çalışmaya gayret ediyoruz. Ev ev dolaşarak partimizin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatıyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim AK Parti Ev Ev Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement