Didim'de Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Didim'de Bayram Yoğunluğu

Didim\'de Bayram Yoğunluğu

KURBAN Bayramı tatili nedeniyle tatilcilerin akın ettiği turizm merkezlerinden Aydın'ın Didim İlçesi'nde, trafik yoğunluğu yaşanıyor.

12.09.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KURBAN Bayramı tatili nedeniyle tatilcilerin akın ettiği turizm merkezlerinden Aydın'ın Didim İlçesi'nde, trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bayramda binlerce kişinin tatilini geçirmek için geldiği Didim'de, artan trafik nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin giriş çıkış noktalarında sürücülerin yol güvenliği için uygulama yapıyor. Polis, alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırırken denetimler bayram tatili boyunca sık sık tekrarlanacağı belirtildi. Özellikle İstanbul, Ankara ile yakın iller İzmir, Denizli ve Aydın'dan gelen ziyaretçiler, Didim ilçe trafiğinde yoğunluğa neden oldu. Turizm kentlerine ulaşım sağlayan Söke- Milas Karayolu'nda yoğun trafik nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücülerden yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalarını isteyen yetkililer, trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasının hayat kurtardığına işaret etti.

Öte yandan, Kurban Bayramı nedeniyle Didim'e ulaşım sağlayan otobüs firmalarının da çok sayıda ek sefer koydukları öğrenildi. Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Didim'deki konaklama tesislerinde artan rezervasyonlar, turizmcileri memnun etti. Bayram tatili nedeniyle ilçeye gelmeye başlayan yerli turistlerle tesisler ve plajlarda yoğunluk yaşanıyor.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement