Didim Ticaret Odası'nın Kalitesi Belgelendi - Son Dakika
Yerel

Didim Ticaret Odası'nın Kalitesi Belgelendi

Didim Ticaret Odası\'nın Kalitesi Belgelendi

Didim Ticaret Odası, İzmir’den sonra TS EN ISO 9001:2015 kalite yönetim belgesini alan Aydın’da ilk, Türkiye’de ise ikinci oda oldu.

10.08.2016 14:15

Didim Ticaret Odası, İzmir'den sonra TS EN ISO 9001: 2015 kalite yönetim belgesini alan Aydın'da ilk, Türkiye'de ise ikinci oda oldu.

Didim Ticaret Odası TS EN ISO 9001: 2015 kalite yönetim belgesini almaya hak kazandı. Konuyla ilgili Didim Ticaret Odasında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Oda yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ile Oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Basın toplantısında konuşan Oda Başkanı Şaban Üstündağ, "Didim Ticaret Odası çalışmalarında verimliliği arttırmak, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla başladığı akreditasyon sürecindeki önemli aşamalardan birini daha tamamladı. Yaklaşık bir yıldır TS EN ISO 9001: 2015 kalite yönetim belgesi için hazırlıklarını yürüten yönetim ve işleyişini bu standartlara göre revize eden Didim Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü İzmir Belgelendirme tetkikine tabi tutularak kalite yönetim sistemi belgesini almaya hak kazandı. Böylelikle son yıllarda yürüttüğü projeler, yaptığı faaliyetler ile hizmet kalitesini her geçen gün arttıran Didim Ticaret Odası bu sistem belgesinin son versiyonu olan TS EN ISO 9001: 2015'e sahip olan Aydın'da ilk Türkiye'deki ikinci ticaret odası oldu" dedi.

Başkan Üstündağ, akreditasyon çalışmalarının 2009 yılında başladığını ve son bir yıldır faaliyetlerin arttığını belirterek 2015 yeni versiyonuyla belgeyi almaya hak kazandıklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ticaret Odası'nın Kalitesi Belgelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement