Dilovası Belediye Sporlu Vural Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Dilovası Belediye Sporlu Vural Türkiye Şampiyonu Oldu

Dilovası Belediye Sporlu Vural Türkiye Şampiyonu Oldu

Dilovası Belediye Spor Okulu öğrencisi Hazal Vural, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda birinci oldu.

29.07.2015 09:49

Dilovası Belediye Spor Okulu öğrencisi Hazal Vural, Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda birinci oldu.

Dilovası Belediyesi Uzakdoğu Spor Kulübü sporcuları, Isparta'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan şampiyonluk alarak döndüler. Belediye Spor Okulu öğrencileri 3 sporcu ile katıldığı şampiyonada, 50 Kiloda yarışan Şebnem Adıgüzel 4 maçı olan final maçında elendi. Yıldızlar kategorisinde yarışan Eyüpcan Yerlikaya 42 kiloda 2 maçında sakatlanarak elendi. 60 Kiloda Hazal Vural çıktığı 5 maçının tamamını kazanarak altın madalya ile Türkiye 1.si oldu.

Milli antrenör ve Dilovası Belediye Spor Kulübü Kick Boks-Wushu Okulu Antrenörü Hasan Yıldız, çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek, "Sporcularımız şampiyonaya çok iyi motive oldular, iyi bir başarı elde ettik. Bu başarılarda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın katkısı büyük olmuştur. Bizlere sağladığı desteklerle daha büyük başarılara imza atacağız, kendilerine teşekkür ederek tüm sporcularımı kutluyorum" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'da alınan başarılardan dolayı sporcuları ve antrenörleri Hasan Yıldız'ı kutlayarak, "Yavrularımız, gençlerimiz artık sportif başarılarla ilçemizin adını ülkenin her tarafında başarı ile duyurmaktadırlar. Onların bu azmi ve gayreti bizleri mutlu etmektedir. Belediye olarak her türlü imkanları sunmaya gayret edeceğiz. Başarılarından dolayı Başta antrenör Hasan Yıldız'ı tebrik ediyor, yavrularımız Şebnem Adıgüzel, Eyüpcan Yerlikaya ve Hazal Vural'ı gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Belediye Sporlu Vural Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement