Gözü Dönmüş Koca Dini Nikahlı Eşini Kaynar Suyla Haşladı - Son Dakika
Güncel

Gözü Dönmüş Koca Dini Nikahlı Eşini Kaynar Suyla Haşladı

Gözü Dönmüş Koca Dini Nikahlı Eşini Kaynar Suyla Haşladı

Ağrı'da Nurettin A. isimli şahıs, dini nikahla yaşadığı bir çocuğunun annesi A.B.'yi, üzerine çaydanlıktaki kaynar suyu dökerek haşladı.

05.03.2015 14:15  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da 30 yaşındaki Nurettin A., dini nikahla yaşadığı bir çocuğunun annesi 21 yaşındaki A.B.'yi, üzerine çaydanlıktaki kaynar suyu dökerek haşladı. Yüzü ve vücudunda ciddi yanıklar oluşan genç kadın hastanede tedavi altına alındı.

KAYNAR SU DÖKÜP KAÇTI

Olay 28 Şubat günü Ağrı'nın Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Nurettin. A. ile 5 yıldır dini nikahla yaşayan ve sürekli şiddet gördüğünü iddia eden A.B., arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında iddiaya göre önce A.B.'yi döven Nurettin A., ardından üzerine çaydanlıktaki kaynar suyu dökerek kaçtı.

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yüzü ve vücudunda ağır yanıklar oluşan A.B., yakınları tarafından kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavinin ardından Erzurum'a sevk edildi. Atatürk Ünivresitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavisi süren A.B., eşinden şikayetçi oldu.

"DAYAK ATTI, YERE YATIRDI..."

A.B., "5 yıl boyunca şiddet gördüm. Olay günü de dayak attıktan sonra yere yatırdı ve üzerime çaydanlıkdaki kaynar suyu başımdan aşağı döktü. Yaşadığıma sevinemiyorum. Yakalanıp cezasını çeksin" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gözü Dönmüş Koca Dini Nikahlı Eşini Kaynar Suyla Haşladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement