Diyarbakır'da Askeri Konvoya Mayınlı Saldırı: 23 Asker Yaralı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Askeri Konvoya Mayınlı Saldırı: 23 Asker Yaralı

Diyarbakır\'da Askeri Konvoya Mayınlı Saldırı: 23 Asker Yaralı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda, askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada, 23 asker yaralandı.

06.10.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır- Bingöl karayolunda, Kocaköy ilçesi ile Mermer bölgesi arasında bulunan Çaytepe mevkiinde, askeri konvoyun geçişi sırasında terör örgütü PKK mensupları tarafından yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada 23 asker yaralandı.

Yaralı askerler tedavi altına alındı

Diyarbakır'ın Kocaköy ile Lice ilçeleri arasındaki Mermer Jandarma Karakolu'na 4 kilometre mesafede terör örgütü PKK mensuplarının yola tuzakladığı patlayıcıyı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirdi. Saldırıda aralarında terhis olan askerlerin de bulunduğu 23 askerin yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır'dan bölgeye giden 112 Acil Servis ambulanslarıyla alınan yaralılardan 17'si Diyarbakır Asker Hastanesi'ne, 6'sı de Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Yaralı askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bölgeye sevk edilen askeri birlikler saldırıyı düzenleyen PKK'lıların yakalanması için operasyon başlattı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Askeri Konvoya Mayınlı Saldırı: 23 Asker Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 21diyarıbekir: Biji serok türkiye! 3 0 Yanıtla

Advertisement