Diyarbakır'da Kadın Öğretmen Evine Gelen Kurşunla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kadın Öğretmen Evine Gelen Kurşunla Yaralandı

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı bulunun ve operasyonların sürdüğü Sur İlçesi'nden atılan bir kurşun merkez Yenişehir İlçesi'nde, bir apartmanın 8'inci katındaki evinde oturan öğretmen 51 yaşındaki Mevlüde K.'nin başına isabet etti.

06.01.2016 14:40

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı bulunun ve operasyonların sürdüğü Sur İlçesi'nden atılan bir kurşun merkez Yenişehir İlçesi'nde, bir apartmanın 8'inci katındaki evinde oturan öğretmen 51 yaşındaki Mevlüde K.'nin başına isabet etti. Yaralı öğretmen hastanede tedavi altına alındı.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık 2015 tarihinde alınan kararla sokağa çıkma yasağı sürüyor. Sur İlçesi'nde çatışmalar devam ederken, silah ve patlama sesleri duyuluyor. Yenişehir İlçesi'nde, kaymakamlık binasının bitişiğindeki apartmanın 8'inci katında oturan bir ilkokulda sınıf öğretmeni Mevlüde K., nereden geldiği bilinmeyen bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Aslen Sivaslı olduğu belirtilen kadın öğretmen, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi devam eden evli ve 2 çocuk annesi Mevlüde K.'nın yaralanmasına yol açan kurşunun, çatışmaların sürdüğü Sur İlçesi'nden gelen yorgun bir mermi olduğu üzerinde duruluyor.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kadın Öğretmen Evine Gelen Kurşunla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement