Diyarbakır'da PKK'dan Bombalı Tuzak; 2 Şehit (2) - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da PKK'dan Bombalı Tuzak; 2 Şehit (2)

TÖRENLE UĞURLANDILARDiyarbakır'ın Hani İlçesi yakınlarında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 2 asker için uğurlama töreni düzenlendi.

27.10.2016 18:27

TÖRENLE UĞURLANDILAR

Diyarbakır'ın Hani İlçesi yakınlarında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 2 asker için uğurlama töreni düzenlendi.

Hani İlçesi Aşağı Tural köyü yakınlarında PKK'lıların araziye döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlar Polat Özbek ile Adnan Uluışık için 7'nci Kolordu Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Vali Hüseyin Aksoy, 7'nci Kolordu Komutanı Ali Sivri ve askeri erkan ile şehitlerin silah arkadaşlarının katıldığı törende önce şehitlerin özgeçmişleri okundu. Şehit Uzman Çavuşlar Özbek ve Uluışık'ın 2014 tarihinden beri Hani Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevde oldukları, şehit Özbek'in evli, şehit Uluışık'ın ise bekar olduğu belirtildi.

Törenden sonra Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adnan Uluışık'ın cenazesi Samsun'un Verköprü İlçesine, şehit Polat Özbek'in cenazesi ise Kocaeli'nin Gebze İlçesine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da PKK'dan Bombalı Tuzak; 2 Şehit (2) - Son Dakika


Advertisement