Diyarbakır'da Valilik Önündeki Polislere Ateş Açıldı: 1 Polis Hafif Yaralı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Valilik Önündeki Polislere Ateş Açıldı: 1 Polis Hafif Yaralı

Diyarbakır\'da Valilik Önündeki Polislere Ateş Açıldı: 1 Polis Hafif Yaralı

Diyarbakır'da Valilik önündeki polislere ateş açıldı: 1 Polis hafif yaralıDiyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Valilik binası önünde güvenlik önlemi alan polislere bir kişi tarafından ateş açılması sonucu 1 polis memuru hafif yaralandı.

05.10.2016 21:01

Diyarbakır'da Valilik önündeki polislere ateş açıldı: 1 Polis hafif yaralı

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Valilik binası önünde güvenlik önlemi alan polislere bir kişi tarafından ateş açılması sonucu 1 polis memuru hafif yaralandı. Polisin şahsa karşılık vermesi ile kısa süreli bir çatışma yaşanırken, söz konusu yaralanan ve kaçtığı belirtilen şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Merkez Yenişehir ilçesi İnaloğlu caddesi üzerinde bulunan Diyarbakır Valiliği binasının önünde güvenlik önlemi alan polislere bu akşam saat 19.45 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından silah ile ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesi ile kısa süreli bir çatışma yaşanırken, Valiliğin karşısında bulunan Anıtpark'taki kafede oturanlar silah sesleri nedeniyle korku ve panik içerisinde kafenin içine kaçtıkları görüldü. Polislerin ateş eden ve yaralı olarak kaçtığı belirtilen şahsın arkasından da ateş ettiği görülürken, olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis zırhlı araçlarla sevk edildi. Kaçan şahsın yakalanması için polis bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Diyarbakır Valiliğinin bulunduğu İnaloğlu caddesinin Valilik ve Valilik konutunun bulunduğu kısmı güvenlik gerekçesiyle bir süre önce trafiğe kapatılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Valilik Önündeki Polislere Ateş Açıldı: 1 Polis Hafif Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement