Diyarbakır'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayımladı.

15.01.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayımladı.

Yağcı, mesajında, PKK'lı teröristlerin yurdun değişik bölgelerinde gerçekleştirdikleri hain saldırıları kınadıklarını bildirdi.

Saldırıda şehit olan polis memuru ile aralarında aile fertlerinin de bulunduğu 5 kişiye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Yağcı, şunları kaydetti:

"Hain terör örgütü, yurdumuzun çeşitli bölgelerinde çocuk, genç ve yaşlı demeden kendilerine yakışır şekilde alçakça saldırılarını yapmaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz kış mevsiminin de ağır şartlarına aldırmadan insanları evsiz, yurtsuz bırakan bu hain terör örgütü, bütün bu alçaklıklarına rağmen milletimizin birliğini bozamayacak, beraberliklerine halel getirmeye güçlerini yetirmeyeceklerdir. Bütün bu saldırılarındaki vahşetin şiddeti, hep bu birlik ve beraberliğimize olan kinlerinden dolayıdır. Bizim bu noktada millet olarak tek dayanağımız teröre inat, bir olmak, beraber olmak ve bu kötü günleri kenetlenerek, def etmektir."

Terör eylemlerinin sadece ülkeyi hedef almadığını, diğer ülkelere mensup insanları da katlettiğini bildiren Yağcı, "İstanbul Sultanahmet'te gerçekleştirilen vahşi saldırıda yine 11 insan hayatını kaybetti. Ülkemizde misafir olan ve hiçbir şekilde ölmeyi hak etmeyen bu insanlara karşı gerçekleştirilen insanlık dışı saldırıya bütün dünyanın karşı koyması ve buna göre tavır alması gerekir" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement