Diyarbakır Ergani'de Patlayıcı ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Ergani'de Patlayıcı ve Mühimmat Ele Geçirildi

Diyarbakır Ergani\'de Patlayıcı ve Mühimmat Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen operasyonda PKK'ya ait çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.

03.11.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen operasyonda ortaya çıkarılan PKK'ya ait bir sığınakta 1 kilogram C-4 patlayıcının yanı sıra çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Ergani İlçesi Yoncalı Mahallesi'nin Meşedibi mezrasında PKK'ya ait olduğu değerlendirilen bir sığınağa operasyon düzenlediğini açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İcra edilen operasyon sonucunda, Ergani Yoncalı Mahallesi Meşedibi Mezrası'nda bulunan bir sığınakta bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen, 1 kilo C-4 patlayıcı madde, 1 adet dürbün 4 kutu içerisinde toplam 40 adet Kalaşnikof mühimmatı, 13 adet role kartı, 6 adet elektronik devre kartı, 6 adet 9 woltluk pil, 4 adet orta boy pil, 1 adet şarj cihazı solar güneş panelli, bol miktarda muhtelif yaşam malzemesi ve çeşitli uzunluklarda elektrik kabloları ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen malzemeler Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından yerinde imha edilmiş, olayla ilgili olarak adli ve mülki makamlara bilgi verilerek adli tahkikata başlanmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla teröristle mücadele faaliyetlerine kararlılıkla devam edilecektir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır Ergani'de Patlayıcı ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mete taş: Yorum yazın yalan 0 0 Yanıtla

Advertisement