Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 9. Hafta Heyecanı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 9. Hafta Heyecanı

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi\'nde 9. Hafta Heyecanı

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde 9. hafta maçları 13 ve 14 Aralık’ta yapılacak.

11.12.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 9. hafta maçları 13 ve 14 Aralık'ta yapılacak. Tüm maçlarını kazanan Hebun Aliparspor, ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanlarını da elinde bulunduruyor.

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 9. hafta maçları 13 ve 14 Aralık'ta yapılacak. 9. haftanın en önemli maçı, ikinci sıradaki Kayapınar Belediyespor ile 4. sıradaki Erganispor arasında oynanacak. Cumartesi günü saat 13.00'da başlayacak bu maça Seyrantepe tesisleri ev sahipliği yapacak. Lider Hebun Aliparspor ve Alipaşaspor arasındaki maç da aynı gün Seyrantepe'de saat 10.00'da başlayacak. Cumartesi günü Silvan'da ise, Silvan Belediyespor ve Çınar Belediyespor, saat 13.00'da kozlarını paylaşacak.

Ligde Pazar günü 3 maç yapılacak. Vali Ahmet Cemil Serhadlı tesislerinde oynanacak maçlarda saat 09.30'da Yenişehir Belediyespor-Bağlar Belediyespor, 11.30'da Sur Belediyespor-Çermikspor ve 13.30'da Yeniköyspor- Bismil Belediyespor mücadeleleri yapılacak.

HEBUN ALİPARSPOR REKORLARA DOYMUYOR

Hebun Aliparspor, 29 golle ligin en fazla gol atan ve yediği 2 golle ligin en az gol yiyen takımı unvanlarını elinde bulundururken, ligde puan alamayan tek takım olan Yenişehir Belediyespor, aynı zamanda 37 golle ligin en fazla gol yiyen takımı olarak dikkat çekiyor. Rakip fileleri sadece 5 kez havalandırabilen Ziraatspor ise en az gol atan takım unvanına sahip. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 9. Hafta Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement