Diyarbakırspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Hedef 3 Puan

Diyarbakırspor\'da Hedef 3 Puan

Denizli Büyükşehir Belediyespor'la yarın deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırspor'da sakat olan Ali ve Abdullah forma giyemeyecek.

02.10.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor, Kurban Bayramı nedeniyle 3 Ekim Cuma gününe alınan Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı için Denizli'ye gitti. Hedef zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek bayrama mutlu girmek.

Sabah uçakla İzmir'e giden Diyarbakırspor, İzmir'den da karayolu ile Denizli'ye geçerek Dedeman otelde maç saatini beklemeye başlayacak. Diyarbakırspor'da 18 kişilik maç kadrosu Ceyhun, Fahrettin, Erhan, Serdar Cansu, Erdinç, Rıdvan, Seyfettin, Enis, Serdar Alan, Hasan Karaçengel, Serdar Karaduman, Mehmet Özdıraz, İbrahim, Mustafa Kuru,Can ve Hasan Üstünkaya , Atilla ve Gökhan Aydaş'tan oluştu.

Deplasman Karnesi Başarılı

Diyarbakırspor, deplasmanda oynadığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplarken, yenilmedi. Ev sahibi ekip ise evindeki 3 maçta 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 3 puan topladı.

İki takım arasında geçen sezon oynanan iki maç da berabere sonuçlanmıştı. Diyarbakır'daki maç 1-1 ve Denizli'deki mücadele de 0-0 sona ermişti.
Denizli Tavas İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00'da başlayacak. Maçı Hatay bölgesi hakemi Mehmet Karanlık yönetecek. Hatay'dan İlker Karaciğer ve Gaziantep'ten Ziya Aksoy'un yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemi ise Hatay'dan Sedat Sert.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement