Dizilerde Kullanılan Kıyafet ve Eşyalar, Kızılay'a Bağışlandı - Son Dakika
Güncel

Dizilerde Kullanılan Kıyafet ve Eşyalar, Kızılay'a Bağışlandı

TIMS Productions, "Suskunlar", "Bir Bulut Olsam", "Kavak Yelleri", "Küçük Sırlar" ve "Mazi Kalbimde Yaradır" dizilerinde kullanılan giysi, mobilya, okul malzemeleri ve kostümlerden oluşan 5 tırlık yardımı, Türk Kızılayı'na bağışladı.

12.09.2014 17:38

TIMS Productions'ın yapımı "Suskunlar", "Bir Bulut Olsam", "Kavak Yelleri", "Küçük Sırlar" ve "Mazi Kalbimde Yaradır" dizilerinde kullanılan giysi, mobilya, okul malzemeleri ve çeşitli kostümlerden oluşan 5 tırlık yardım, Türk Kızılayı'na bağışlandı.

Dizilerde oyuncuların çekim sırasında giydiği ve ardından temizlenip paketlenen binlerce parça giysi ve diğer eşyalar, Türk Kızılayı Merter Şubesine teslim edildi. Türk Kızılayı Merter Şube Başkanı Ercan Tan'ın teslim aldığı 5 tır yardım, ihtiyaç sahibi 55 bin kişiye ulaştırılacak.

Bağış dolayısıyla düzenlenen törende, Şube Başkanı Tan, TIMS Productions Kurucusu Timur Savcı, İdari Koordinatör Mücahit Murat, oyuncular Pelin Karahan, Burak Özçivit ve Serkan Altunorak'a teşekkür plaketi verdi.

Tan, törendeki konuşmasında plaketi tüm ihtiyaç sahipleri, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve tüm Kızılaycılar adına takdim ettiğini aktararak, Kızılay'ın 146 yıldır olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam edeceğini söyledi. TIMS Productions'ın desteğinin örnek olmasını dileyen Tan, "Giysiler ve diğer tüm malzemeler, Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşacak" dedi.

Yapımcı Timur Savcı da Türk Kızılayı ile yaptıkları iş birliğinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "İstedik ki yılların birikimi olan bu eşyalar, vatanımıza, halkımıza yararlı hale dönüşsün. Bunu sağlayan Kızılayımıza da çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dizilerde Kullanılan Kıyafet ve Eşyalar, Kızılay'a Bağışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement