Doğan, "Büyük Türkiye'nin Mimarları Gençler Olacak" - Son Dakika
Yerel

Doğan, "Büyük Türkiye'nin Mimarları Gençler Olacak"

Doğan, "Büyük Türkiye\'nin Mimarları Gençler Olacak"

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

14.08.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyarette ettiler. İzmit Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ve genç dostu belediye olduklarını söyleyen Doğan, "AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Türkiye, dünya da ve Avrupa'da genç nüfusuyla ön planda olan bir ülke. Bizler de genç nüfusun gerek üretiminde, gerek istihdamda gerekse yönetim ve dünya pazarında girişimciler olarak rol almasına destek olmaya çalışıyoruz. Zaten Türkiye, genç nüfusunu bu söylediğimiz hedeflere belli ölçülerde kanalize edebilirse gelecekte Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü ülkesi olacaktır. Bu anlamda gençlerimizin faaliyetlerini çok önemli buluyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan, 'Büyük Türkiye'nin Mimarları Gençler Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement