Doğu'da Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Doğu'da Kar Yağışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kar yağışından detay Yollardan detay Otobüs durağından detay Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar nedeniyle Van'da 34 mahalle, Bitlis'te ise 5 köy yolu ulaşıma kapandı.

22.03.2016 10:56

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kar yağışından detay

Yollardan detay

Otobüs durağından detay Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar nedeniyle Van'da 34 mahalle, Bitlis'te ise 5 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kentte iki gündür aralıklarla kar yağışı etkili olurken Van Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yağış nedeniyle 34 mahalle yolunun ulaşıma kapandığını, ekiplerin kapalı yolları ulaşıma açabilmek için çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, gün boyunca karla karışık yağmur beklendiğini ve hafta boyunca havanın bulutlu seyredeceği ifade edildi.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de dün ulaşıma açılan Van- Bahçesaray karayolunun çığ düşmesi nedeniyle yeniden kapandığı ancak ekiplerin gece saatlerinde tipi ve fırtınaya rağmen yoğun çalışması sayesinde yeniden ulaşıma açıldığı belirtildi.

Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yücel İrarslan, yaptığı açıklamada, kentte etkili olan kar nedeniyle, 5 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

Yolların ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten İrarslan, acil durumlar için ekiplerin hazır bekletildiğini ifade etti.

Doğu\'da Kar Yağışı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğu'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement