Doğubayazıt'ta 15 Şubat Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Doğubayazıt'ta 15 Şubat Gerginliği

Doğubayazıt\'ta 15 Şubat Gerginliği

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, Abdullah Öcalan’ın yakalanışının yıl dönümü nedeniyle yapılan basın açıklamasının ardından olaylar çıktı.

15.02.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıl dönümü nedeniyle yapılan basın açıklamasının ardından olaylar çıktı.

Sabah saatlerinde DBP binası önünde toplanmaya başlayan kalabalık, buradan basın açıklamasının yapılacağı Belediye Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Burada kalabalık adına bir açıklama yapan TUHAYD-DER yetkilisi Mehmet Bozkurt, Amerika ve İsrail devletlerinin öncülüğünde geliştirilen uluslararası komplonun 16. yılı olduğunu söyledi. Emperyalist güçlerin yanında yer alan bölge devletleri ve Kürt işbirlikçilerin bu komploda rollerinin büyük olduğunu dile getiren Bozkurt, "Öcalan'a yönelik geliştirilen bu komployu lanetliyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını taşlayan gruba polis müdahale etti. Polise taş, havai fişek ve molotof kokteyli ile karşılık veren gruptaki bazı kişiler gözaltına alındı. İş yerlerinin kapalı olduğu ilçede gerginlik devam ediyor. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğubayazıt'ta 15 Şubat Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement