Doğum Gününde Gazi'ye Başhekim Oldu - Son Dakika
Yerel

Doğum Gününde Gazi'ye Başhekim Oldu

Doğum Gününde Gazi\'ye Başhekim Oldu

Samsun Medical Park Tıp Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Mahmut Ulubay, doğum gününde Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.

15.01.2015 12:35  Güncelleme: 12:53

Samsun Medical Park Tıp Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Mahmut Ulubay, doğum gününde Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.

9 yıl aralıksız Çarşamba Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı görevinde bulunan ve son 5 yıldır Samsun Medical Park Tıp Merkezi'nde başhekim olarak çalışan Üroloji Uzmanı Dr. Mahmut Ulubay, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi oldu. Medical Park Tıp Merkezi'nde başhekim olarak görev yaptığı dönemde özveri ile çalışarak hastanenin sağlık alanında atılım yapmasında büyük katkısı olan Dr. Ulubay, bugün Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde yeni görevine başladı.

DR. MAHMUT ULUBAY KİMDİR?

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 15 Ocak 1962 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Sürmene'de tamamladıktan sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1987-1989 yılları arasında Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Sağlık Ocağı'nda mecburi hizmetini tamamladı. 1989-1991 yıllarında askerlik hizmeti yaptı. Takiben 1991-1995 yıllarında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalındaki uzmanlık eğitimi sonrası üroloji uzmanı oldu. 1996 yılında Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Devlet Hastanesi'ne üroloji uzmanı olarak atandı. Bu görevine 2000 yılına kadar devam etti. 2000-2001 yılları arası OMÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalına Öğretim Üyesi olarak atanıp, Yardımcı Doçent olarak görev yaptı. Daha sonra bu görevinden ayrılıp tekrar Çarşamba Devlet Hastanesi'ne atanarak 2001-2010 yılları arasında kesintisiz olarak aynı hastanede başhekim yardımcısı olarak görevde bulundu. Ardından 2010 yılından itibaren Samsun Medical Park Tıp Merkezi'nde başhekim olarak göreve başladı ve burada 2015 Ocak ayına kadar aynı görevine devam etti. İngilizce bilen Ulubay, evli ve 2 çocuk babası. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğum Gününde Gazi'ye Başhekim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement