Dolardaki Artış, Ekonomiyi Zedeledi' - Son Dakika
Güncel

Dolardaki Artış, Ekonomiyi Zedeledi'

Dolardaki Artış, Ekonomiyi Zedeledi\'

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, dolardaki artışın ekonomiyi zedelediğini, ancak bu durumun geçici olduğunu düşündüklerini söyledi.

20.08.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, dolardaki artışın ekonomiyi zedelediğini, ancak bu durumun geçici olduğunu düşündüklerini söyledi.

Hatay'da açmayı planladıkları 2 şube için kente gelen Osman Arslan, Antakya Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenledi. Banka olarak yeni olduklarını ve Türkiye genelinde şu ana kadar 11 şube açtıklarını ifade eden Arslan, Suriye'de yaşanan iç savaşın Hatay'ın ekonomisini olumsuz etkilediğini söyledi.

Türkiye'nin bir kritik süreçten geçtiğini ve bunun da ülke ekonomisini olumsuz etkilediğini ifade eden Arslan, şunları söyledi:

"Hatay'da açacağımız iki şube ile Hatay ekonomisini bir nebze olsun rahatlatmak amacındayız. Türkiye'de artan terör olayları ve hükümetin kurulamamasından dolayı ekonomi istenilen düzeyde değil. Dolardaki artış ve faiz oranlarındaki artış ekonomiyi zedelemiş vaziyette. Ancak bu olumsuzlukların geçici olduğu düşüncesindeyiz. Yaşanan bu olumsuzluklara paralel olarak Hatay ekonomisi de zarar görmüş vaziyette. Ayrıca Hatay ekonomisini Suriye'de yaşanan iç savaş da kötü bir şekilde etkilemiş vaziyette. Bütün bu olumsuzluklar içerisinde Hatay ekonomisini bir nebze olsun canlandırma hedefindeyiz. Hatay'da açacağımız iki şube ile hem yatırım yapmış olacağız hem de istihdam alanı yaratmış olacağız. Şimdiden Hatay iline hayırlı olsun." - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolardaki Artış, Ekonomiyi Zedeledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement