Döşemealtı'na 12 Derslikli Okul Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'na 12 Derslikli Okul Yapılacak

Döşemealtı ilçesinde yapılacak 12 derslikli ortaokul binası için Antalya Valisi Muammer Türker ile hayırsever Osman Ali Cingöz arasında protokol imzalandı.

08.09.2015 13:11

Döşemealtı ilçesinde yapılacak 12 derslikli ortaokul binası için Antalya Valisi Muammer Türker ile hayırsever Osman Ali Cingöz arasında protokol imzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen tören ile hayırsever Cingöz, 2007'de imzalanan protokol gereği yaptırdığı ilkokulun bahçesine 12 derslikli ek ortaokul binası yaptıracak.

Vali Türker, törende yaptığı konuşmada, bugün Türkiye'de bir takım sorunlar yaşandığını söyledi. Terör sorununun yürekleri yakan bir olay olduğunu belirten Türker, "Bugün Hakkari'de şehit verdiğimiz bir askerin cenaze törenini yapacağız. Sabah Iğdır'da 12 polisimizin şehit olduğuna dair acı bir haber aldık. Bir taraftan yüreğimiz yanıyor ama diğer taraftan da bizi millet olarak birlik içinde tutan olaylar yaşıyoruz. Bugünkü okul protokolü bunun küçük bir örneğidir" dedi.

Türker, Antalya'da 2003'ten bu yana 232 okulda 3 bin 566 dersliğin hayırseverler tarafından yapıldığını anlatarak, devlet tarafından ise 233 okulda 3 bin 651 dersliğin inşa edildiğini kaydetti.

Okulun yaklaşık 2 milyon liraya yaptırılacağı ve 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda açılacağı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'na 12 Derslikli Okul Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement