Döşemealtı TOKİ'ye Toplu Ulaşım Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı TOKİ'ye Toplu Ulaşım Müjdesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinden merkeze ulaşım sorunun DC 79 hattı ile çözüleceğini bildirdi.

01.06.2015 17:00

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinden merkeze ulaşım sorunun DC 79 hattı ile çözüleceğini bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada, Antalya'nın en önemli sorunlarının ulaşım, trafik ve toplu ulaşım olduğunu belirten Türel, "Ben de bu bölgenin sakiniyim. Döşemealtı'nın her türlü sorununu iyi biliyorum. Döşemealtı TOKİ'ye doğru düzgün toplu ulaşım yoktu. Ara bir çözümle DC 79 hattını sefere koyduk. 25 dakikada bir gidip gelecek. Bu hattı ileride daha da güçlendireceğiz" dedi.

Ulaşım sorunun çözülmesi için Antalya'yı şantiyeye çevirdiklerini vurgulayan Türel, Mevlana Kavşağı'nın ulaşıma açıldığını, Döşemealtı, Konyaaltı, Liman, Aksu, Alanya tarafına da ulaşım imkanın sadece 5 dakika olacağını söyledi.

Türel, ulaşım çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Batı Çevre Yolu'nun limandan Uncalı Mezarlığı'na kadar olan kısmını birkaç gün içinde açacağız. Arkasından Uncalı Mezarlığı'ndan viyadük ve köprülerle Korkuteli kavşağına  bağlanılacak. Korkuteli kavşağından havalimanı istikametine Karayolları ile yeni bir yol yapacağız. Göçerlerin içinden, Varsak Toptancı Hali'nin yanından havalimanı kavşağına o yolu bağlayacağız. Antalya'nın içine girmeden havalimanı kavşağına gideceğiz."

Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesinin yapıldığını, inşaatına en kısa zamanda başlanacağını anlatan Türel, yolun tamamlanmasıyla Döşemealtı'ndan Aksu, Kurşunlu, Serik Yukarı Kocayatak'a bağlanılacağını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Döşemealtı TOKİ'ye Toplu Ulaşım Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement