Düğününe 3 Gün Kala Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Düğününe 3 Gün Kala Kazada Öldü

Düğününe 3 Gün Kala Kazada Öldü

İzmir'in Bergama ilçesinde, takla atarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü 24 yaşındaki Umur Karazeybek, öldü. Karazeybek'in, 3 gün sonra düğünü olacağı öğrenildi.

24.08.2016 14:01  Güncelleme: 17:03

İzmir'in Bergama ilçesinde, takla atarak yol kenarındaki tarlaya uçan otomobilin sürücüsü 24 yaşındaki Umur Karazeybek, öldü.

ALKOL ALDIKTAN SONRA YOLA ÇIKTI

Bergama'nın Bölcek Mahallesi'ndeki bir müzikholde saat 05.00'e kadar alkol alıp eğlendiği belirtilen Umur Karazeybek, Soma'daki evine dönmek üzere 45 YB 7629 plakalı otomobiliyle yola çıktı.

OTOMOBİL TARLAYA UÇTU

Bergama- Kınık kara yolu Mentönü mevkiine geldiğinde, otomobil yol kenarındaki mıcırın etkisiyle kontrolden çıkarak takla attı, yol kenarındaki tarlaya uçtu.

KEMER TAKMADIĞI BELİRLENDİ

Kemer takmadığı belirlenen Karazeybek, otomobilde sıkışarak öldü.

Düğününe 3 Gün Kala Kazada Öldü

CENAZESİ TESLİM EDİLDİ

Karazeybek'in jandarma ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkartılan cesedi, Bergama Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Karazeybek'in cesedi, buradaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

3 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

Tuğçe Kurt ile nişanlı olan ve 27 Ağustos Cumartesi günü yapılacak düğünün davetiyeleri bile dağıtılan, Soma'daki bir kömür ocağında maden teknikeri olan Karazeybek'in ölüm haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğününe 3 Gün Kala Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement