Ebso'dan 2014'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Ebso'dan 2014'e Coşkulu Karşılama

Ebso\'dan 2014\'e Coşkulu Karşılama

Egeli sanayiciler yeni yıl coşkusunu yaşadı.

30.12.2013 13:56

Egeli sanayiciler yeni yıl coşkusunu yaşadı. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yeni yıl kutlamasını görkemli bir gece ile Seferihisar'daki Euphoria Aegean Otel'de gerçekleştirdi. EBSO Yönetim Kurulu'nun "EBSO Meclisi ile 2014'e Merhaba" sloganıyla düzenlediği yeni yıl buluşmasında, fantezi müziğin ünlü sesi Ebru Yaşar, EBSO Meclis üyeleri ve davetlilere güzel bir gece yaşattı. Sanayiciler 2013 yılının stresini atarken, yeni yıl için de enerji depoladılar.

EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, sanayicilerin yeni yılını kutlayarak geleceğe dönük umutlarını canlı tutmalarını istedi. Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın önemli görevleri olduğunu vurgulayan Esen, "Sanayinin gelişmesini sağlamak, Türkiye'nin büyümesini sağlamak, istihdama katkı yapmak ve vergi gelirleriyle ülkemizin zenginleşmesini sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Bunların önündeki engellerin kaldırılması amacıyla 2013'te yönetim kurulu başkanımızla birlikte EBSO olarak sesimizin ne kadar gür çıktığını izlediniz. 2014'te de gördüğümüz bir takım aksaklıkların giderilmesi hususunda aynı cesaret içinde hep birlikte çalışacağımızdan emin olun" dedi. Salih Esen, EBSO'nun önceki dönem başkanlarından da bunları gördüklerini hatırlatırken, "Türkiye'nin geleceği açısından herhangi bir beklenti içinde olmaksızın doğruları söylemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da, 2013 yılının hem Türkiye hem de dünyada olumsuzluklarla geçtiğini hatırlattı. Türkiye ve dünyanın 2013 yılı boyunca sanat, spor ve siyaset alanında ünlü isimlerini birbiri ardına kaybettiğini, ABD, Singapur, Filipinler ve Rusya'da onbinlerce kişinin doğal afetlerde yaşamını yitirdiğini belirten Yorgancılar, yine Türkiye'de Reyhanlı'da patlama, gezi olayları, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının yıla damgasını vurduğunu, döviz kurlarının fırladığını söyledi. Ender Yorgancılar, "Belki de bunlar son olur. Allah bu acıları unutturacak başka acı vermesin. 2014'ün ülkemiz için daha huzurlu, daha başarılı, daha sağlıklı bir birliktelik içinde olacağımız yıl olmasını diliyorum. Biz de kendi üzerimize düşen sorumlulukları devam ettireceğiz, birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyelerini güzel bir atmosferde bir araya getiren gece, yeni yıl pastasının Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık divanı üyeleri ve eski başkanlarla birlikte kesilmesinin ardından Ebru Yaşar'ın birbirinden güzel şarkıları ile devam etti. Sanayiciler gecede 2014 yılının geride bırakılan yıldan daha iyi olması dileğiyle moral tazeledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ebso'dan 2014'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement