Ece ile Efe, Tatilcilere Expo'yu Anlattı - Son Dakika
Güncel

Ece ile Efe, Tatilcilere Expo'yu Anlattı

Ece ile Efe, Tatilcilere Expo\'yu Anlattı

EXPO 2016 Antalya’nın maskotları Ece-Efe, kurban bayramı tatili nedeniyle Akdeniz’i tercih eden yüzlerce yerli ve yabancı tatilciye, Türkiye’nin ilk EXPO’sunu tanıttı.

27.09.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya'nın maskotları Ece-Efe, kurban bayramı tatili nedeniyle Akdeniz'i tercih eden yüzlerce yerli ve yabancı tatilciye, Türkiye'nin ilk EXPO'sunu tanıttı. Ece-Efe'nin bayram mesaisinde sevimli maskotlar özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Ece-Efe, farklı dillerde hazırlanan broşürler ve hediyeleri tatilcilere dağıttı. Uzun bayram tatili nedeniyle Antalya'daki turistik tesis ve oteller yüzde yüz doluluğu yakalarken, EXPO 2016 Antalya Ajansı, tanıtım etkinliklerine hız kesmeden devam etti. Ajansın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü ile Ziyaretçi Katılımcı Hizmetleri Direktörlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği tanıtım çalışmalarına sevimli maskotlar Ece-Efe de katıldı.

Otellerin havuz başında rozet, maske, kartpostal ve tanıtım broşürü dağıtan Ece-Efe'ye ilgi yoğun oldu. Başta çocuklar olmak üzere turistler sevimli maskotlarla fotoğraf çektirdi. Havuz başlarında otellerin animasyon ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar sırasında mikrofondan EXPO 2016 Antalya ile ilgili anonslar yapıldı ve turistler 23 Nisan 2016'da kapılarını açacak Türkiye'nin ilk EXPO'suna davet edildi.

Belek'in ardından Kundu bölgesindeki otellerde devam eden tanıtım çalışması kapsamında EXPO 2016 Antalya organizasyonuna akredite olan otellerde tesislerin farklı noktalarına EXPO ile ilgili roll-up'lar koydu, odalardaki info televizyon kanalları başta olmak üzere otellerin çeşitli yerlerinde EXPO 2016 tanıtım filmlerini gösterdi.

TANITIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren EXPO 2016 Antalya Ajansı Ziyaretçi, Katılımcı Hizmetleri Direktör Vekili Aziz Burak Kıvrak tanıtım çalışmalarının süreceğine dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Bildiğiniz gibi EXPO 2016 Antalya Ajansı olarak Antalya'da hali hazırdaki misafirlerimizin tümüne EXPO'yu tanıtmak hem de buraya bayram tatili vesilesi ile gelmiş yerli ve yabancı misafirlerimize hem tanıtım yapmak hem de davet etmek için bu etkinliği düzenliyoruz. Tüm otellerimiz içinde akredite otellerimizde bu tanıtımları yaygın ve etkin şekilde gerçekleştirip misafirlerimizle yüz yüze görüşmeler yaparak bilfiil alanda kendileriyle fotoğraf çekinip bazen maskotlarımızla beraber dolaşıp EXPO 2016'nın tanıtımını gerçekleştiriyoruz."

Kıvrak, tanıtım faaliyetlerin sadece açılış tarihine kadar değil, kapanış tarihi olan 31 Ekim 2016 tarihine kadar aralıksız süreceğini belirtti.

"EXPO 2016 TURZİME KATKI SAĞLAYACAK"

Türkiye'nin ilk EXPO'suna destek vermekten mutlu olduklarını söyleyen Venezia Palace Satış-Pazarlama Koordinatörü Nergiz Şencan ise şöyle konuştu:

"Biz Venezia Palace olarak bu organizasyonda tabi ki yer almış ve akredite olmuş otellerden biriyiz. Tüm sezonu kapsaması bizim için çok ciddi bir avantaj. İnşallah bütün oteller, hepimiz bundan faydalanırız. Çiçek ve Çocuk konseptinin çok güzel bir konsept olduğunu düşünüyorum. Tüm dünyanın ilgisini çekeceğini düşünüyorum. İnşallah ülkemize çok büyük bir faydası olur. Ülkemize ve geleceğe katkısı olacağını düşünüyorum."

Otel yönetimi olarak EXPO 2016 Antalya'nın tanıtımı noktasında bilgilendirme çalışmaları yaptıklarına da vurgu yapan Şencan, "Önümüzdeki yıl EXPO'nun en iyi şekilde geçmesini istiyoruz" dedi.

"EXPO 2016, ANTALYA'NIN ÇITASINI YÜKSELTECEK"

Liberty Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Uluali ise EXPO 2016 Antalya'nın, hem Antalya'nın hem de Türkiye'nin çıtasını yükselteceğine dikkat çekti. Güzel Antalya'yı dünya kenti olarak tanıttıklarını anlatan

Uluali, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Antalya gerçekten bir dünya kenti. EXPO 2016 sayesinde Antalya tamamen dünyaya açılacak. Bu organizasyon Antalya'ya çok kapı açacak. Sizin mükemmel organizasyonunuz Türkiye'nin seviyesini yükseltecek. EXPO 2016'dan çok gurur duyuyoruz ve elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz tanıtım amacıyla. Geçmiş EXPO'lardan Antalya'nın EXPO'su çok çok daha iyi olacak ve Antalya'yı parmakla gösterecekler. Turizmde yerimizi koruyacağız ve geleceğimize çok fazla katkı sağlayacak. Çocuklara ve tabiata hitap ediyor tüm Antalya'nın güzellikleri ve çocuk konseptiyle birlikte 2016 EXPO çok başarılı olacak, harika olacak. Hiç kuşkum yok, hiç kaygım yok. Sizin organizasyonunuz bizim desteklerimizle Türkiye'nin geleceği için çok daha iyi yerlere geleceğiz."

Tanıtım etkinlikleri sırasında EXPO 2016 ile ilgili broşürleri inceleyen turistler ise "Çiçek ve Çocuk" temasının Antalya'ya çok yakıştığını ifade etti. Tatil için Antalya'ya bir çok kez gelen turistler, gelecek yıl EXPO için de Antalya'ya gelmekten büyük bir keyif alacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ece ile Efe, Tatilcilere Expo'yu Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement