Edincikspor Şampiyon - Son Dakika
Yerel

Edincikspor Şampiyon

Edincikspor Şampiyon

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Edincik beldesinin tek amatör futbol takımı olan Edincikspor, Balıkesir 1. Amatör Marmara grubunda şampiyon oldu.

01.03.2014 13:48

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Edincik beldesinin tek amatör futbol takımı olan Edincik spor, Balıkesir 1. Amatör Marmara grubunda şampiyon oldu.

Şampiyonluğun kutlanması için Grand Asya otelinde gerçekleştirilen gecede kulübe gelir sağlamak amacıyla 10 numaralı formanın satışına, geceye katılan belediye başkan adayları yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan açık arttırmada 10 numaralı formayı alabilmek için AK Parti kontenjanından belediye meclis üyesi adayı gösterilen Ahmet Edin ve CHP belediye meclis üyesi adayı Erhan Elmastaş yarıştı. Yapılan açık arttırma sonrasında formanın sahibi Erhan Elmastaş olurken, açık arttırmayı kaybeden Ahmet Edin, kendisinin de Edincik'li olduğunu belirterek kulübe 6 bin lira bağışta bulundu.

Geceye Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Edincik Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, siyasi partilerin belediye başkan adayları ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edincikspor Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement