Edirne'de Dev Türk Bayrağı Yarıya İndirildi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Dev Türk Bayrağı Yarıya İndirildi

Edirne'de dev Türk Bayrağı yarıya indirildi Ankara'da bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden 86 kişi anısına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de bayraklar yarıya indirildi.

10.10.2015 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de dev Türk Bayrağı yarıya indirildi

Ankara'da bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden 86 kişi anısına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de bayraklar yarıya indirildi. Kent genelinde belediye hoparlörlerinden anos edilmesiyle birlikte akşam saatlerinde yarıya indirilen bayrakların arasında Hıdır Baba Tepesinde bulunan, Yunanistan ile Bulgaristan'da rahatlıkla görünen dev Türk bayrağı da yarıya indirildi. Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Hamzabeyli Sınır Kapıları yanısıra Yunanistan'a geçişleri sağlayan Pazarkule ve İpsala Sınır Kapılarında daTürk bayrakları 3 günlük yas için yarıya indirildi.

VALİ BAŞ SAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Ankara'da yaşanan terör olayları sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ülkede 3 günlük yas ilan etmesinin ardından, kentte tüm bayrakların yarıya indirilmesi talimatı veren Edirne Valisi Dursun Ali Şahin mesajla yaşanan terör olayları hakkında bir mesaj yayınladı. Vali Şahin basın mensuplarına mail yoluylla yaptığı açıklamada, "Bugün Ankara'da yaşanan menfur terör saldırıda 86 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 186 vatandaşımız yaralanmıştır. Bu yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu sebeple üzüntümüz, acımız çok büyüktür. Yaşanan bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Dev Türk Bayrağı Yarıya İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement