Edremit Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplandı - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplandı

Edremit Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplandı

Balıkesir’in Edremit Belediyesi, 13 gündem maddeli olağan meclis toplantısı gerçekleştirdi.

30.06.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, 13 gündem maddeli olağan meclis toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ortasında elektrikler kesilince, mum ışığından faydalanıldı.

Belediye Meclisi, 26545 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 'Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi Kanunu ve Belediye Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 3. Maddesi gereği, olağan üstü bir toplantı gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. Kapatılan, Altınoluk, Akçay, Güre, Kadıköy ve Zeytinli 01 Ocak 2014 - 30 Mart 2014 tarihleri arasını kapsayan idare ve kesin hesapları ayrı ayrı görüşüldü. Görüşmeler sırasında, AK Parti gurubundan bazı itirazlar gelince, zaman zaman CHP'li olan Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi Başkanı Kamil Saka ile aralarında gergin konuşmalar yaşandı.

Meclis toplantısının gündem maddeleri görüşüldüğü esnada, elektrikler kesildi ve az sayıda cam bulunan meclis toplantı salonu karanlığa büründü. Görevliler, iki adet mum yaktı ve meclis başkanlığı masasındaki Yazı İşleri Müdürünün önü aydınlatıldı. Toplantının sonlarına doğru elektrikler geldi ve yakılan mumlar söndürüldü. Toplantı, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement