Edremit'te Operasyonlar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Edremit'te Operasyonlar Sürüyor

Edremit\'te Operasyonlar Sürüyor

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde FETÖ soruşturması kapsamında 2 savcı ve 1 hakim tutuklanırken, 1 icra müdürü gözaltına alındı.

13.08.2016 18:10

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde FETÖ soruşturması kapsamında 2 savcı ve 1 hakim tutuklanırken, 1 icra müdürü gözaltına alındı. Daha önce gözaltına alınan 8 işadamı daha mahkemeye sevk edildi.

Edremit'te FETÖ soruşturması kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturma kapsamında Edremit Kaymakamlığı bünyesinde 30 personel açığa alındı, Burhaniye Adliyesi'nde görevli bir savcı ve hakim de çıkarıldıkları mahkemece örgüt üyeliği iddiasıyla tutuklandı. Edremit'te görev yapan Savcı Kemal Arcaklıoğlu ve eşi hakim Dilek Arcaklıoğlu terör örgütü üyeliği şüphesiyle görevlerinden uzaklaştırılarak açığa alındı. Dilek Arcaklıoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Kemal Arcaklıoğlu tutuklanarak cezaevine konuldu. Ayrıca İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün talimatı ile gözaltına alınan Edremit 2'nci İcra Dairesi Müdürü de mevcutlu olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HAKARETTEN TUTUKLAMA

Edremit'te sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 50 yaşındaki E.Ü. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edremit'te FETÖ soruşturmasının işadamları ayağında gözaltına alınan 42 kişilik işadamı grubundan da 8'i daha adliyeye sevk edildi. 8 işadamının mahkemeleri sürerken daha önce gruptan 14 kişi tutuklanmıştı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edremit'te Operasyonlar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement