Ege'de Parasaılıng Yaparken Hortumla Sürüklenen 2 Kardeş Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Ege'de Parasaılıng Yaparken Hortumla Sürüklenen 2 Kardeş Yaralandı

Ege\'de Parasaılıng Yaparken Hortumla Sürüklenen 2 Kardeş Yaralandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı plajlarında bir sürat motorunun arkasına bağlanarak deniz üzerinde paraşütle uçma imkanı sağlayan “parasailing” yapan 2 kardeş, aniden ortaya çıkan hortumda yaklaşık 5 kilometre sürüklenerek ağır yaralandı.

21.09.2015 19:19

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı plajlarında bir sürat motorunun arkasına bağlanarak deniz üzerinde paraşütle uçma imkanı sağlayan "parasailing" yapan 2 kardeş, aniden ortaya çıkan hortumda yaklaşık 5 kilometre sürüklenerek ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında Sarımsaklı plajları Vakıfbank Sosyal Tesisleri açıklarında parasailing yapan Bilal Aytekin (29) ve Erhan Aytekin (34), hortum nedeniyle sürat motoruna bağlı paraşütün çelik ipinin kopması sonucunda hortumla beraber yaklaşık 5 kilometre sürüklendi. Parasailing, daha sonra Tuzla mevkiindeki bir apartmanın çatısına düştü. Hortum nedeniyle meydana gelen kazada Bilal ve Erhan Aytekin adlı kardeşler ağır yaralandı. Olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elazığlı iki kardeşten Erhan Aytekin, durumu ağır olduğu için Edremit'e sevk edildi. Bilal Aytekin ise hastanede müşahede altına alındı.

Aytekin kardeşlerin yaralandığını öğrenen yakınları Ayvalık Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ege'de Parasaılıng Yaparken Hortumla Sürüklenen 2 Kardeş Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Aytekin: Şu an iki kardeş de vefat etti 0 0 Yanıtla

Advertisement