Ege Et'in 4. Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ege Et'in 4. Şubesi Açıldı

Ege Et\'in 4. Şubesi Açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et’in dördüncü şubesini Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi’nde halkın hizmetine sundu.

09.04.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et'in dördüncü şubesini Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi'nde halkın hizmetine sundu.

Aydınlıların ekonomik ve ekonomik ve kaliteli et tüketebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi tarafından açılmaya başlanan Ege Et'in Efeler'deki üçüncü şubesi törenle açıldı. Meşrutiyet mahallesindeki Ege Et Şubesi açılışına CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanvekili Halis Günday, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve CHP İl Başkanı Hikmet Saatcı ile birlikte vatandaşlar katıldı.

5. ŞUBE İNCİRLİOVA'DA AÇILACAK

Aydınlı vatandaşlardan gelen yoğun talep ile yeni şubeleri hızla hizmete sokmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu, "Vatandaşlarımız belediyemize gelerek, telefonla arayarak kendi mahallelerine Ege Et Şubesi'nin açılmasını istiyor. Meşrutiyet mahallesi sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine Ege Et'in 4. Şubesi'ni Meşrutiyet mahallesinde açıyoruz. Halk Et hizmetindeki amacımız vatandaşlarımıza ekonomik ve kaliteli et tüketmesidir. Ege Et ile Çine'de yetiştirilen yerli büyükbaş hayvanlarından kesilerek halkın tüketimine sunuyoruz. Vatandaşlarımız içlerine sine sine bu eti tüketsin. Modern sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Halkımızın her zaman yanındayız" dedi.

Ege Et 5. Şubesi'nin İncirliova ilçesine açacaklarını dile getiren Çerçioğlu, Ege Et'ten günlük 2 tona yakın et satıldığını belirtti.

Konuşmasının ardından dualar eşliğinde Başkan Çerçioğlu, davetlilerle birlikte kurdele keserek şubeyi açtı. Çerçioğlu, şubeden ilk et satışını kendisi yaptı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Et'in 4. Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement