Ege Üniversitesi'ndeki Olaylar - Son Dakika
Politika

Ege Üniversitesi'ndeki Olaylar

MHP Kocaeli Milletvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Ege Üniversitesi'ndeki PKK yandaşları haftalardır terör estiriyor.

26.02.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kocaeli Milletvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, " Ege Üniversitesi'ndeki PKK yandaşları haftalardır terör estiriyor. Sanki orası bir Kandil" dedi.

Türkkan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Ege Üniversitesi'nde Fırat Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan olaylara değindi.

Söz konusu olayın medyanın büyük bölümünde "karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan kavga" olarak yansıtıldığını belirten Türkkan, "Bir tarafta vatan hainleri diğer tarafta bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için cansiperane mücadele eden yiğit kardeşlerimiz var. Bu nedenle iki taraf, farklı görüşlü öğrenciler olarak lanse edilemez. Ege Üniversitesi'ndeki PKK yandaşları haftalardır terör estiriyor. Sanki orası bir Kandil. Sanki orası Kandil'de bir in" diye konuştu.

Tüm bunlar yaşanırken üniversite yönetiminin müdahalede bulunmadığını ileri süren Türkkan, gerekli önlemler alınmazsa bu gibi durumların devam edeceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ege Üniversitesi'ndeki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement