Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

26.08.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun tarafından yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında saldırıya uğramıştır. Kılıçdaroğlu'na ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Yine bu sabah Cizre ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıda şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Terörist saldırılar 15 Temmuz sonrasında oluşan olumlu havaya, iktidarı ve muhalefetiyle ortaya konulan birlik ve beraberlik tablosuna, 7 Ağustos'ta sergilenen Yenikapı ruhuna yapılmıştır.

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği kanlı darbe girişimini milletimizin ortaya koyduğu onurlu duruş, gösterdiği feraset ve basiretle akamete uğratması karşısında iyice kontrolden çıkan terör örgütleri, sivil, asker, yaşlı, genç ve çocuk demeden saldırılarını artırmıştır.

Melun darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması ve sonrasında oluşan birlik atmosferi karşısında iyice saldırganlaşan terör örgütleri, bu defa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef seçmiştir.

Terör örgütleri, destekçileri ve arkalarındaki üst akıl şunu bilmelidir ki, hiçbir saldırı bizi birbirimize düşüremeyecek, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacak, Yenikapı ruhuna halel getiremeyecektir. Bu millet, dirayetiyle bütün oyunları bozacak, ülkesini böldürtmeyecektir.

Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen olarak, saldırıyı bir kez daha lanetliyor, Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement