Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul, Gölbaşı'nda Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul, Gölbaşı'nda Konferans Verdi

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul, Gölbaşı\'nda Konferans Verdi

Eğitimci-Yazar Doç Dr. Halit Ertuğrul tarafından Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde SODES Şefkat Örtüsü Projesi kapsamında “Aile ve Gençlik Eğitimi" adlı konferans düzenledi.

14.03.2014 18:05

Eğitimci-Yazar Doç Dr. Halit Ertuğrul tarafından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde SODES Şefkat Örtüsü Projesi kapsamında "Aile ve Gençlik Eğitimi" adlı konferans düzenledi.

Eğitimci-Yazar Doç Dr. Ertuğrul, Ulu Serhat Düğün Salonu'nda düzenlenen, "Aile ve Gençlik Eğitimi konulu konferansı ile aileler ve öğrencilerle buluştu. Konferansa Kaymakam Ali Edip Budan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Başarının yüzde 80 oranında arkadaş çevresine bağlı olduğuna dikkat çeken Ertuğrul, ÖSS'de ilk 50 içine giren öğrencilerle görüştüklerinde, hepsinin başarıya inanan arkadaş çevrelerinin olduğunu gördüklerini aktardı. Öğrencilere başarılı olmanın sırlarını anlatan Ertuğrul, "Öğrenciler derslerde öğretmenlerini dinlerse, önemli gördüğü yerleri not alırsa ve o notları evde tekrar eder eksiklerini giderirse başarısızlık söz konusu olmaz. Çocuklarınızda bir yanlışlık varsa, çocuklarınıza kızmadan önce kendi davranışlarınızı kontrol ediniz. Çünkü kötü çocuk yoktur, kötü anne, baba vardır. Çocuklar sorunların ailede tartışılarak çözüldüğünü görünce onlarda günlük hayatlarında sorunlarını kavga ile çözmeyi öğreniyorlar" dedi.

Çocuklara özgüven kazandırılması gerektiğini vurgulayan Ertuğrul, bazı ailelerin çocuklarına özgüven kazandırmamasından dolayı şahit olduğu olayları anlattı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul, Gölbaşı'nda Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement