Eker Valiliği Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Eker Valiliği Ziyaret Etti

Eker Valiliği Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'a geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretinde bulundu.

02.12.2015 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı yeni dönem Ak Parti'nin ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Mehdi Eker ile bir önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'a geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Ziyarette eski bakanların yanı sıra Ak Parti'nin insan haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Ak Parti'nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Kaya, Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile Diyarbakır Eski Milletvekili Mine Lök Beyaz'da yer aldı.

Valilik binası önünde Vali Aksoy ve Vali Yardımcıları tarafından karşılanan heyet daha sonra makama geçerek bir süre Vali Aksoy ile görüştü. Eski Bakanlar ve beraberindekiler daha sonra geçtiğimiz günlerde Sur İçi İlçesinde çıkan olaylarda yaşamını yitiren Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin evine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Valilikten ayrıldılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eker Valiliği Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement