Ekici: "Yazıcıoğlu Dosyasında Ciddi İlerlemeler Olmadı" - Son Dakika
Güncel

Ekici: "Yazıcıoğlu Dosyasında Ciddi İlerlemeler Olmadı"

Ekici: "Yazıcıoğlu Dosyasında Ciddi İlerlemeler Olmadı"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Ekici, "Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında ciddi bir ilerleme olmadı" dedi.

20.12.2013 14:54

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Ekici, "Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında ciddi bir ilerleme olmadı" dedi.

Ekici, Antalya İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında Aksu ve Korkuteli ilçeleri belediye başkan adaylarını açıkladı.

BBP'nin Aksu Belediye Başkan adayı, halen Aksu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren İsa Yıldırım olarak açıklanırken, Korkuteli adayı Burhan Kuzu oldu.

"YAZICIOĞLU DOSYASINDA CİDDİ İLERLEMELER OLMADI"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekici, toplantıda yaptığı konuşmada son günlerde ülkeyi sarsan yolsuzluk operasyonlarının gündemi hızla değiştirdiğini, diğer sorunların unutulduğunu belirterek, "BBP olarak, insanların görevlerini kötüye kullanmasına karşıyız. Bizim felsefemiz hak ve hukuku korumaktır. Dürüst insanlarla siyaset yapmaktır. BBP'nin ilk gündemi terör, ikincisi Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadetidir. Dosyada ciddi ilerlemeler olmadı. 5 yıllık zaman aşımına uğramaması için uğraşıyoruz" dedi.

"BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ YETERSİZ"

Antalya'da belediyecilik hizmetlerinin yetersiz olduğunu söyleyen Ekici, "Antalya'ya her gelişimizde ulaşım sorununun katlanarak arttığını görüyoruz. Büyükşehir ve ilçelerde BBP belediyeciliğine ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

"BU ÜLKEDE SİSTEM DEĞİŞMELİ"

Aksu Belediye Başkanı ve Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım ise, şunları söyledi: "Ben bu yolsuzluk olaylarına sevinemiyorum. Keşke ülkenin 11 yılı boşa gitmeseydi. CHP ya da MHP gelse yolsuzluklar bıçak gibi kesilecek mi? Bence hayır. Bu ülkede sistem değişmeli. Yolsuzlukların cezası ağır olmalıdır."

Antalya'nın problemleri ve başarısızlıkların altında siyasilerin dürüst olmayışının yattığını söyleyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başarılı olmak için bilim adamı olmaya gerek yok. Dürüst olmak yeterli. Ben Aksu'da devletin, Büyükşehir'in vermesi gereken hizmetleri yerine getiriyorum. Tek sırrım dürüst çalışmaktır."

"HİZMET İÇİN ADAYLIĞIMIZI KOYDUK"

Korkuteli Belediye Başkan adayı Burhan Kuzu da, "Korkuteli'nde bizi herkes bilir. Biz hizmet için adaylığımızı koyduk. İnşallah kazanırız ve Korkuteli halkına hizmet ederiz" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekici: 'Yazıcıoğlu Dosyasında Ciddi İlerlemeler Olmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement