Elmalı Geçmen Yaylası Yolu Kısalıyor - Son Dakika
Yerel

Elmalı Geçmen Yaylası Yolu Kısalıyor

Elmalı Geçmen Yaylası Yolu Kısalıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor.

08.07.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı'nın Geçmen Yaylası'na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, yaz sıcaklarının başlamasıyla Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı. Kışın yoğun ve sert yaşanmasından dolayı tahrip olan birçok yayla yolu yeniden ele alınıyor. Bu kapsamda hayvancılıkla uğraşan Elmalı ilçesi Geçmen mahallesinin sıkça kullandığı yayla yolunda çalışma başlatıldı.

Ekipler, Başkan Menderes Türel'in talimatıyla bölge halkının en önemli istekleri arasında yer alan, yaylalarına ulaşımı çok kısaltacak yeni bir yol açıyor. Beydağları'nın zirvesinde bulunan 3 bin 86 metre yükseklikteki Kızlar Sivrisi'nin eteklerinde bulunan Geçmen Yaylası'na çıkmak için daha önce 45 kilometre mesafe kat eden vatandaşlar, çalışmalar tamamlandığında sadece 11 kilometre giderek yaylaya ulaşabilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı Geçmen Yaylası Yolu Kısalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement