Emet'te Murat Başaran Konseri - Son Dakika
Yerel

Emet'te Murat Başaran Konseri

Emet\'te Murat Başaran Konseri

Emet Belediyesince 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen Murat Başaran konserine gençler ve halk büyük ilgi gösterdi.

22.05.2015 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emet Belediyesince 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen Murat Başaran konserine gençler ve halk büyük ilgi gösterdi.

Emet Termal Resortanfi Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen gecede sahne alan Murat Başaran, sahne performansıyla izleyenleri eğlenceli bir 2 saat yaşattı.

Yaklaşık 3 bin kişinin izledği konserde konser sonrası sahne alan DJ Sabri de 1 saatlik performansı ile gençleri coşturdu.

Gecede sanatçı Murat Başaran'a günün anısına çini tabak takdim eden ve bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Koca, belediyelerin kar amacı güden kuruluşlar olmadığını her alanda halk hizmet vermenin amaçlandığını belirtti.

Koca, "Belediye olarak geçtiğimiz ay 23 Nisan şenliklerinde de ilçe Kaymakamlığımız ile birlikte bir çocuk şenliği yaparak çocuklarımıza gerçek bir bayram havası yaşamalarını sağlamıştık. Ayrıca belediyemizce sadece Emet'te değil, tüm köylerimizde 2500 öğrencimize tişöt ve şapka hediye etmiştik.Bugünde gençlik haftasında gençlerimiz için böyle bir etkinlik düzenledik. Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelerek ilçemizde okuyan ve artık hemşehrimiz ve kültür elçilerimiz olarak gördüğümüz öğrencilerimizi memleketimizin gençlerinden ayrı görmüyoruz. Tüm gençlik ve çocuklarımız için belediye olarak çalışmalar yapıyoruz. İşte son çalışmalarımız, Hükümet meydanı önü park yapımları, galericiler sitesi, üniversite öğrencilerimiz için kafeterya yapımı, ve Kütahya'nın en büyük parkı olan ve engelli vatandaşlarımızında istifadesine uygun inşa edilen Engelsiz yaşam parkımız. Bazıları sadece eleştirmek için eleştri yapıyorlar.Bu hizmetlerin maliyetlerini öne çıkararak karalamaya çalışıyorlar. Arkadaşlar, belediyeler kar amacı güden kuruluşlar değildir. Bunları yapmak belediyelerin görevidir. Benim memleketimde yaşayan vatandaşım, gencim, çocuğum dışarılarda ne görüyorsa o hizmetleri burada onlara sağlamak bizlerin görevidir. ve hiç kimse merak etmesin- bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Gecede EMYO Öğrenci Temsilciliği, Emet Çini Atölyesi ve Emet Sakatlar Derneği Başkanlığı'nca destek ve çalışmalarından dolayı başkan Koca'ya çiçek, tabak ve fincan takımı hediye edildi.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emet'te Murat Başaran Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement