Emıtt Fuarı'nda Muş Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Emıtt Fuarı'nda Muş Rüzgarı

Emıtt Fuarı\'nda Muş Rüzgarı

Muş Valiliği, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) açtığı stant büyük ilgi gördü.

28.01.2016 16:28

Muş Valiliği, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) açtığı stant büyük ilgi gördü.

Muş, EMİTT Fuarı'nda Malazgirt Kalesi ve Anadolu'nun kapısını simgeleyen görkemli bir stantla kapılarını ziyaretçilerine açtı. Muş'un tarihi, turistik yerleri, doğal güzellikleri ve mutfağının tanıtıldığı EMITT Fuarı'nda ayrıca kente turist ve yatırımcı çekilmesi için görüşmeler yapılıyor.

Muş standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, kent ile ilgili bilgiler alırken, standı oldukça beğendiğini söyledi. 2071 vizyonuna vurgu yapan Bakan Ünal'a Muş heyeti tarafından ziyaret anısına Sultan Alparslan portresi hediye edildi.

Fuara katılan Muş Vali Yardımcısı Ercan Öter, dünyadaki sayılı fuarlardan biri olan EMITT'e Muş standının bulunması ve Muş'u tanıtmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Muş'un tanıtımının en iyi şekilde yapılması için Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yanı sıra Muş Belediyesi ile birlikte hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Öter, Muş standının ziyaretçilerden ilgi gördüğünü kaydetti.

Fuara katılan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, kentin tanıtımı açısından önemli olan fuara ilin milletvekili olarak katılmanın zaruri olduğunun altını çizerek; Muş'un tanıtımı, yatırımcı ve turist çekmesi için yapılması gereken her türlü desteği vermek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da, açılan standın Muş için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Muş gerçekten tanıtıldığında dikkat çeken önemli kentlerden biridir. İlimizin burada, bu fuarda olması çok önemlidir. Çünkü EMITT dünyadaki sayılı fuar organizasyonlarının başında gelmektedir. Burada yer almak Muş adına çok elit bir durumdur. Burayı ziyarete gelen çok sayıda ülkeden insanlar, turizm acenteleri, yatırımcıların ilimizin standını ziyaret etmeleri tanıtım açısından hayati bir öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin ise, EMITT Fuarı'na daha kapsamlı ve geniş bir katılımla katıldıklarını kaydederek, kentin tanıtımı adına önemli bir çalışma gerçekleştirildiğini söyledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emıtt Fuarı'nda Muş Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement